Al bijna een week op pad...
Door: dn'benno
Blijf op de hoogte en volg Ben
06 Augustus 2010 | Spanje, Carcaboso
Het is vrijdagochtend en we hebben ons bijna verslapen. Hoe kan het ook anders na dat feest van gisteren. Eerst dachten we lekker eten, een spaans ontbijt. Maar dat stelt niet veel voor zoals ook te verwachten is bij een spaans ontbijt. De stad uit ging als een fluitje en was snel gedaan. De route was voor het grootste deel vlak of zelfs naar beneden. Alleen het was ongeveer 30 kilometer lang een rechte weg en dan bedoelen we ook echt recht. Daarna plotseling veel bochten en een afdaling naar een rivier. Helaas moesten we daarna ook weer naar boven, blijft toch een nadeel van afdalen dat daarna vrijwel altijd weer een klim komt. Hierna blijven we op hoogte ondanks dat het golft. Krijgen we toch ineens een mooi uitzicht.... De rivier de Taag. Een echte rivier met nog een brug eroverheen. Erg mooi allemaal net als de omgeving. Verderop waan je jezelf in Noord Amerika zo dor en ruig als het is maar toch is het als geheel mooi om te zien. En zo rijden we toch naa ons doel, de wereldstad Carcaboso waar we een hotel vinden. De kerk voor de stempel is even zoeken. Dit komt door de hoogte verschillen en de kerk is nogal klein. Dus hier is niet zoveel te beleven en dat komt eigenlijk ook wel goed uit nadat de afgelopen nacht zo kort is geweest. Vandaag hebben we 97 kilometer gereden, het weer was warm dus we zijn weer tevreden.
Wim en Ben.
07 Augustus 2010 - 12:42
Suus Kuysters !!!!!!:
Hoi opa !!!!!!! Na de vakantie word mijn tand eruit getrokken.HET lijkt mij bij jullie lekker weer.Maar bij ons regent het de hele tijd.JE bent precies op tijd op vakantie gegaan!Mieke is op vakantie met een vriendin!!!! -
07 Augustus 2010 - 15:43
Jan Doorakkers:
Hoi Wim,
Moet je voor een stempel ook zoveel lopen als bij de 11 Stedentocht?
Hopelijk niet want dat is slecht voor het gemiddelde.
grt
Jan