Dinsdag 7 Augustus
Blijf op de hoogte en volg Ben
07 Augustus 2012 | Spanje, Avilés
Was toch de energie die ontbrak.
Groetjes Ben & Wim
08 Augustus 2012 - 10:20
Jan Swaanen:
Ben en Wim,
Goed bezig zo jullie samen. Uit jullie verslagen is op te maken dat weer een hele mooie reis is / gaat worden. Wel zwaar deze noordelijke route met wisselende weersomstandigheden, maar dat is wel bekend van die omgeving.
Ben, wil je wel een beetje voorzichtig zijn met Wim. Net als jouw fototoestel zijn zijn krachten ook niet onuitputtelijk en moet hij regelmatig de tijd krijgen/nemen om ook zijn batterijtje weer op te laden.
Wij blijven met veel belangstelling jullie verslagen lezen en wensen jullie een goed vervolg van jullie reis.
groetjes,
Jan en Berry Swaanen -
09 Augustus 2012 - 11:06
Joke Zijlmans:
Allerbeste fietsers..Ik durf bijna niet te schrijven wat ik denk..maar zijn jullie wel zuinig genoeg op jezelf..Het moet toch vakantie zijn ...maak er geen kruisvaart tocht van en pleeg geen roofbouw op je lichaam..Las op tijd een rustdag in...Dat doen ze zelfs bij de Tour en dat zijn jonge mensen...Je kunt je wel voelen of je 10 jaar jonger bent ,maar de realiteit is anders...Ik leef vol spanning met jullie mee..denk aan jullie hartjes....en geniet ervan...
Sterkte en liefs van mij..
Joke Zijlmans..