Maandag 6 Augustus
Blijf op de hoogte en volg Ben
06 Augustus 2012 | Spanje, Arias
Een leuk plaatsje met een klein haventje, dat via de rivier in verbinding staat met de zee. Die we ook nog kunnen zien, wat winkels en het is weer compleet. Al met al weer een leuke dag, hopelijk geen domper want mijn fototoestel hapert. Hopelijk is het alleen energie tekort. Morgen uitsluitsel hiervan.
Cijfers 122 km en 1164 hoogtemeters.
Ben & Wim
Hopelijk goed nieuws omtrent het fototoestel.
07 Augustus 2012 - 18:47
Esther:
Hoi Ben en pap,
Heerlijk om jullie verhalen te lezen, zo zijn we toch nog een beetje op vakantie in Spanje.
Wij zijn thuis uit onze camino cocon aan het kruipen. Dat willen we wel niet maar ja, het moet.
De foto's staan al op de computer en we zijn erg benieuwd naar jullie foto's.
Geniet van jullie 3 *** hotel en van de rest van jullie tocht.
groetjes van ons allemaal -
07 Augustus 2012 - 22:51
Annette Rob Hest:
hoi ben en wim wat jammer dat het weer niet zo mee zit maar volgens je verhalen iedere dag is het er mooi en zien jullie veel en zo te lezen zijn de hotels ook goed ik hoop dat het goed komt met je fototoestel en dat je nog veel fotos kunt maken ben vorige week donderdag onze reis geboekt we gaan naar het zwarte woud voor acht dagen zaterdag 18 aug gaan nog twee weekjes werken en dan gaan we ook genieten van onze welverdiende vakantie de groetjes van ons en tot horens