Op weg naar Zafra - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Ben Sluijsveld - WaarBenJij.nu Op weg naar Zafra - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Ben Sluijsveld - WaarBenJij.nu

Op weg naar Zafra

Door: dn'benno

Blijf op de hoogte en volg Ben

04 Augustus 2010 | Spanje, Madrid

Hallo allemaal,

Dinsdag zijn we iets later op weg dan gepland was. Het is even zoeken naar de goede weg maar dan kan de tocht toch echt beginnen. Als we dan op weg zijn is het wel even schrikken, de weg is wel erg steil. En het is niet zomaar een stukje maar een flink stuk. Dat is afzien, maar een geluk. Het is nog niet zo warm. Overal waar je kijkt is het mooi, dus dan is het de moeite waard om af te zien. Het is ook wisselend wat betreft de stijging en het dalen. Verder zijn we nog vergeten te vertellen dat we al pech hebben gehad. Wim heeft voor de eerste keer lek gereden. Verder hebben we vandaag pech en geluk gehad. We rijden deze tocht met de gps van iemand anders, dus dat is geluk hebben. Maar die persoon heeft deze dag een stuk afgesneden en daardoor hebben wij dat deel van de route ook gemist, pech dus. Ale met al valt dat ook wel weer mee, want het afgesneden stuk bevat een klim en een grindpad. We hebben vandaag 86 kilometer gefietst en het was 35 graden.

Tot morgen.

Ben en Wim

• 04 Augustus 2010 - 14:56

Frank:

Hallo ome Ben en Wim,

Een hele fijne reis en we lezen mee en zien de foto's na de vakantie wel. Geniet ervan!

Bianca, Lars en Frank