Dagje Sevilla - Reisverslag uit Sevilla, Spanje van Ben Sluijsveld - WaarBenJij.nu Dagje Sevilla - Reisverslag uit Sevilla, Spanje van Ben Sluijsveld - WaarBenJij.nu

Dagje Sevilla

Door: dn'benno

Blijf op de hoogte en volg Ben

02 Augustus 2010 | Spanje, Sevilla

De zondag in Sevilla hebben we goed besteedt. Allereerst hebben we de fietsen in elkaar gezet. In eerste instantie ging dat niet helemaal lekker maar uiteindelijk is het toch gelukt en hebben we een geslaagde proefrit kunnen maken. Daarna zijn we gezellig de stad in gegaan. We hadden al wel het een en ander gezien en ook een ontbijtje hadden we al gescoord. De highlights zoals de kathedraal en Real Alcasar hebben we gezien en die waren zeker de moeite waard. Tenslotte hebben we de eerste stempel nog gehaald. Al met al een erg mooi begin van de vakantie.

Groetjes Ben en Wim.

• 02 Augustus 2010 - 19:22

Jan Doorakkers:

Fijn da je de fietsen in elkaar hebt gezet, maar rij ze nou nie in elkaar hé.
    Veel plezier en veel succes.

• 02 Augustus 2010 - 19:44

Ivo Maas:

Hallo Ben en Wim,
    Ik wens jullie een mooie reis!
    groeten Ivo

• 03 Augustus 2010 - 09:35

Ad Janssens:

Hallo Ben en Wim
    Fijn om te lezen dat het jullie goed gaat. Veel fietsplezier ,heerlijk weer, en n behouden thuisreis.
    gr. Ad