3e etappe
Door: Chris
Blijf op de hoogte en volg Ben
26 Juni 2008 | België, Brussel
Rond de 150 km even een dip gehad maar wat later gelukkig weer in mijn ritme gekomen. In Brussel helaas een val van Gijs. Gelukkig kon hij zijn weg vervolgen. Bij aankomst na zo'n 7 uur moe maar voldaan na deze lange etappe.
Morgen staat de rit terug naar Frankrijk op het programma. Van Forest naar Roubaix
26 Juni 2008 - 18:35
Jan Swaanen:
Ben,
Je begint ondertussen al een aardige radio- persoonlijkheid te worden. Je dagelijkse praatje op Omroep Brabant gaat je goed af. En nou niet meer vergeten om naast je eigen accu ook de accu van de telefoon op sterkte te houden. We willen namelijk geen uitzending meer missen.
Nog veel plezier en heel goede benen toegewenst.
Jan en Berry Swaanen -
26 Juni 2008 - 19:13
Rob Annette :
hoi ben wel vol houden he denk maar aan de goede doelen en dat dit je wens was om te doen groetjes annette rob van hest -
27 Juni 2008 - 04:49
Hartog Infra Staal :
Hoi Ben,
Knap hoor, het is leuk om je dagelijks op radio Brabant te horen. Wij wensen je erg veel succes in de komende etappe's. En denk eraan mocht je alleen rijden hoe sterk is de eenzame fietser.......
Groetjes HIS HIM -
27 Juni 2008 - 09:31
Ruud Dominicus:
Hoi Ben, Heel veel succes de komende weken. En vooral geniet van de komende etappe`s
Ruud Dominicus -
27 Juni 2008 - 12:55
Jan-Willem:
Ben: Je moet NU stoppen. Volgens je kaartje ben je namelijk in Frans Guyana! Ook mooi maar zeker niet op de route. Ik kan me ook niet voorstellen dat je niets gemerkt hebt. Dat is meer dan een dipje.
Veel succes en plezier nog.