Derde dag - Reisverslag uit Cangas de Onís, Spanje van Ben Sluijsveld - WaarBenJij.nu Derde dag - Reisverslag uit Cangas de Onís, Spanje van Ben Sluijsveld - WaarBenJij.nu

Derde dag

Blijf op de hoogte en volg Ben

24 Juli 2012 | Spanje, Cangas de Onís

Goed geslapen en ontbijt om 8.30 en om 9.30 op pad want we moesten eerst de band van Wim maken.

De route vandaag weer snel gevonden, gister tijdens de avondwandeling al gezien. Weer een mooie dag, goed weer en een mooie omgeving om doorheen te fietsen. Alleen is het toch zwaarder dan we ons hadden voorgesteld, evenals gister. Maar we moeten door want er staat een afspraak in Santiago de Compostella. We zitten op schema wat betreft achtervolging. We naderen met rasse schreden ons doel.

Cijfers: 112 km en 1522 hoogtemeters.

Ben & Wim

• 24 Juli 2012 - 21:04

Ivo:

Hallo Wim en Ben,
    Ben toch jaloers in de goede zin van het woord op jullie.
    Ivo

• 25 Juli 2012 - 15:38

Hallo Ben En Wim:

In Cangas de Onis heb ik 2 jaar geleden nog op n camping gestaan, ik was daar toen ivm de Vuelta.
    Vlakbij is de berg naar de Lagos de Covadonga, ook heel mooi.
    Nog veel plezier goed weer en geen lekke banden meer. Groetjes Ad

• 27 Juli 2012 - 21:38

Tilburg, 27 Juli 2012:

Hallo Wim en Ben. Ik ben wel een beetje jalours op jullie. Ben deze week bij een alternatieve genezer geweest en als ik hem moet geloven heb ik problemen met mijn lever, bijnier-uitputting en functioneert mijn schiildklier niet optimaal. Vandaar die vermoeidheid waar ik al een jaar last van heb. Maars niet getreurt, met medicamenten komt alles goed. Ik wens jullei veel succes en veel fietsplezier. Louis.