Reizen naar Spanje - Reisverslag uit Zalla, Spanje van Ben Sluijsveld - WaarBenJij.nu Reizen naar Spanje - Reisverslag uit Zalla, Spanje van Ben Sluijsveld - WaarBenJij.nu

Reizen naar Spanje

Blijf op de hoogte en volg Ben

22 Juli 2012 | Spanje, Zalla

Op Zondag 22 Juli om 7.15 vertrokken vanuit Kaatsheuvel. Na een lange rit van 1476 kilometers aangekomen in Zalla, Spanje. Dit ligt net voorbij Bilbao.

Van de reis weer 2 dingen wijzer geworden. Het is eigenlijk te ver maar de nieuwe auto is wel weer heel erg fijn. Via Internet een hotel gezocht waar de auto veilig kan staan. Bijna rechtstreeks naar toe gereden enkel de laatste 400 meter vergeten af te leggen. Door even te vragen hebben we alsnog het hotel gevonden.

Na deze lange rit even wat gegeten en gaan slapen. Hotel ziet er prima uit en ook de ligging.

Tot morgen.

Ben

• 24 Juli 2012 - 22:37

Jan En Berry Swaanen:

Ben en Wim

Helaas hebben we elkaar niet meer gesproken alvorens jullie aan jullie nieuwe variant van de route naar Compostella zijn vertrokken. Hopelijk hebben jullie weer een "Buen Camino" en zijn jullie krachten redelijk aan elkaar gewaagd. In elk geval een hele leuke fietstocht samen.

En voor jou Wim zal het wel heel bijzonder zijn om je dochter en kleindochter in we mogen wel zeggen jouw Compostella te kunnen ontmoeten. Ze zullen jou al vaak over jouw ervaringen hebben horen vertellen en nu kunnen ze uit eigen ervaring beleven wat de weg naar Compostella met je doet. Hopelijk hebben je dochter en kleindochter ook hele positieve ervaringen die ze voor de rest van hun leven meedragen.

In elk geval heel veel plezier en vooral veel leuke momenten in en op weg naar Compostella. Wij lezen jullie verslagen weer met veel belangstelling

groetjes,

Jan en Berry Swaanen

• 26 Juli 2012 - 15:59

Wim -Ben:

Hopelijk gaan jullie het halen zondag.

M